dijous, 28 d’agost del 2008

sobre les votacions:

Hola gent!

com podeu veure hem posat aqui al costat una enquesta: quin grup os agradaria que toques per la castanyada?

dons sí, els pardals ja ens estem començant a moure per segon any consecutiu per celebrar al poble i a la nostra manera la castanyada. també podeu deixar comentaris en aquest post sobre l'enquesta, és a dir, podeu proposar algún altre grup (ASSEQUIBLE).

a la vegada que voteu podeu llegir els textos que s'han penjat amb anterioritat per mantenir-vos ben informats del que fem i sobretot mireu els dies de les reunions perquè hi esteu ben convidats a participar-hi!

també recordar-vos que pel dia 27 de setembre hi ha una diada dels joves pensada per fer a la vil.la. aquet dia es realitzaràn un munt d'activitats i hi haurà un minut de glòria que ja us podeu anar preparant.



recordem que : ESTEU CONVIDATS A LES REUNIONS! :)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

280 vots...

O som famosos o hi ha algú que s'avorreix la hòstia!

Anònim ha dit...

uuuu com mola tiu 330 vots!!!
ap ap ap Visca Pardalsalcap!!

benu senyors, (tik a la feina i no pot ser llarg) ahir ajuntameent genial, a la reunió ja ho vam comentar, però pel que no pugués venir o per aquells que els interessin les relacions institucions-joves xDD, ens han donat suport amb el dia 27 i hem establert lligams per, almenys, comunicar-nos mútuament projectes, quedant clar que funcionem de manera independent. Així doncs, un puntet pardals!

Pel que fa al cartell viento en popa i pel que fa al cartell penjat avui només dir que és una passada!! això és perquè veiguin que treballant d gratis es fan coses xulíssimes!! un 10 per el d'avui!

fins a la trda prdalets!

Anònim ha dit...

sok lalba pin XDD

Anònim ha dit...

Es molt xulu el cartell de la xarrada a kedat mol mol bé!

ens veiem a la tarda!

Anònim ha dit...

Ei a veure si podeu prendre nota o grabar o algo aquesta tarda, que n'hi ha que no podem venir i ens interessa molt!