divendres, 8 d’agost del 2008

Dia dels joves a Súria


Ahir vam encarrilar un parell d'assumptes pendents i vam engegar una idea que de moment te bona pinta. Com sempre, anem amb el temps just o sigui que haurem de mirar d'anar per feina.


Resum de la reunió (dijous 7 d'agost):

* Obrirem un compte corrent amb diversos titulars a "La Caixa" i hi ficarem els calers que tenim. De moment ho faran l'Alba P. i l'Albert. També ens portaran els papers que hagin de signar els altres titulars que no hi poden anar perquè treballen. Vam decidir que estaria bé que fossim uns 4 ò 5 (o sigui, dos o tres més a part d'ells).

* Vam comentar també que estaria bé fer un tampó amb el logotip de l'assemblea. Aquest serviria, de moment, per fer els tiquets que farem servir les properes vegades que muntem bar. L'Albert s'encarregarà del tampó i un cop el tinguem parlarem dels tiquets.
Una altra cosa que necessitaríem millorar és el tema de la caixa dels diners. Hem de pensar en algun bon sistema que sigui barat (però que tampoc sigui una caixa de cartró).

* Volíem parlar del Pla de Joventut que va aprovar l'ajuntament però ho vam deixar per més endavant perquè estem pendents d'aconseguir aquest document. A veure si algú pot demanar-lo.


* Com ja haviem comentat altres vegades, creiem que és important que hi hagi més gent a l'assemblea. A Súria hi ha molts joves que podrien implicar-se i no ho fan.
Hem decidit que farem un dia per intentar explicar a la gent tot el que fem i el que volem fer, i perquè la gent ens exposi la seva opinió.
La idea és fer "el dia del jovent". Seria el dissabte 27 de setembre al parc del casino. Volem que sigui un dia per passar-ho bé en un ambient distès, com ara el dels campionats d'esports nocturns.
Començarem amb activitats al matí, després farem un dinar popular i a la tarda seguirem fent coses fins al vespre. Es va considerar la possiblitat de fer un concert però vam desestimar-ho per estalviar-nos feina. D'aquesta manera també ens podem currar més el concert de la castanyada.
O sigui, que haurem de treballar una mica. De moment ens organitzarem en els següents grups:

- Ajuntament: s'ha d'anar a explicar el que farem i demanar l'equip de so.
Alba P.

- Publicitat: fer els cartells.
Maria.

- Compres/bar: S'haurà de muntar la barra i comprar el beure i el menjar.
Els de sempre: Musti, Joan, Westi, etc.

- Plafons i debat durant el dia: muntarem un apartat explicant el que hem fet fins ara i un altre per incitar a debatre i participar. La idea és anar captant gent.
Xavi, Quim.

- Activitats: Hem de veure més o menys què farem i preparar el material que ens pugui fer falta. Es va parlar de partits de fubtol/volei/bàsquet, de fer un bingo, una gimcana, muntar un espai amb jocs de taula (botifarra, escacs, etc), jocs "tradicionals" diversos, etc.



Propera reunió:

* Estat del tema del compte corrent i dels tampons i tiquets.
* Com avança la idea del dia dels joves. S'ha parlat amb l'ajuntament? Algú ha començat a fer alguna cosa? Noves idees?
Repartir més feina i començar a treballar.
* Altres coses a més llarg termini (entre elles la més propera la Castanyada). Propostes.