dijous, 21 d’agost del 2008

Preparant el dia 27

Continuem avançant. Sembla que el dia-tarda dels joves es comença a perfilar. També comencem a pensar el la Castanyada-Aixònoésjalogüin.

Pel que fa al primer, que és el que queda més a prop, sembla que ho tenim bastant lligat. Al final començarem la festa a les 4 de la tarda i farem unes botifarres per sopar. Ara només falta que l'ajuntament ens doni permís i ens faciliti el que necessitem i que nosaltres acabem d'organitzar quatre coses. Per això tenim els següents encarregats de les següents feines:

* La Maria i la Cristina aniran a l'ajuntament a explicar què volem fer i què necessitem. Després ens explicaran per aquí com els hi ha anat.

* L'Albert, Elena i Anna M. miraran de fer els tiquets del bar.

* L'Alba T. estarà al tanto del material que ens fa falta.

* El Quim i l'Aleix començaran a pensar coses pels plafons.


A més a més un dia d'aquests, que podria ser el proper, hauriem de començar a dibuixar un calendari d'activitats a llarg termini. Per això és important que tots pensem què tenim ganes de fer. De moment tenim el dia 27, la Castanyada i segurament alguna cosa per Nadal. Però val la pena que fem anar el coco i aprofitem si tenim ganes de fer coses.

Salut pardals!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola pardalets!!!
* la MAria, la Cristina i jo, l'Alba. ja hem entregat la instància a l'ajuntament demanat la diada.

* L'alba s'necarregarà del material però no estaria malament que m'ajudes algu!

* ja tink el calendari amb tot d'activitats per el que keda d'any i el 2009! (el proper dia us l'ensenyu i si us agrada el passaré a net)

* El dia 4 de Setembre (dijous) a les 8 del vespre tots els pardalets al casino que vindran a fer-nos una "reunió" i ens explikaran avant. i incon. de formar-nos assc.!

na más! 111111 petoooooooooo

Anònim ha dit...

CARLETA,


albaa jo et puk ajudar amb lo del materia, i en lo kt faci falta okiS??
ja en parlarem petó

Anònim ha dit...

anna;

ho sento aquests dies he estat desapareguda a les reunions..

m'estic posant al dia així que
si fa falta gent en alguna comisió
jo m'hi puc infiltrar.

un petó pardalets!