dimecres, 15 de juliol del 2009

KEN 2009

Hola gent!

La festa major de Súria 2009 ja ha passat juntament amb els KEN.

Aquest any van transcorrer de dilluns 6 a dijous 9 de juliol i van tenir un gran èxit de participació amb 13 equips participants. Aquí teniu la llista dels equips. Oju als noms:

-El regreso de los gavilanes
-Con X de Mixta
-The Wifi's
-Xexu's girls
-Gas aquí
-Lisiats
-Los hijos de Manoli
-La Rata
-Los gandules de la Luisa
-El historial delictivo de Randolph
-No tinc nom
-Barajas
-Las Monxu

Des de Pardals estem molt contents de la varietat de persones que han participat als KEN tan per la edat, com per la procedència dels pobles veïns, com de les diferents colles de Súria i esperem que de cara a altres edicions d'aquet campionat s'ampliï el marge d'edat, d'equips i de tolerància pels àrbitres.

Respecte això, volem aclarir que tan els àrbitres com la gent que organitza són totalment voluntaris que s'esforcen per estar al màxim per donar bons resultats sense esperar res a canvi. Bé, això no és del tot veritat, ja que esperem paciència, comprensió i esportivitat, sobretot això últim ja que és la base d'aquets campionats. En un principi cadascú hauria de reconèixer les seves pròpies faltes en cada esport i això no va passar molt sovint. Que quedi com una reflexió a l'aire.

L'entrega de premis, com vam dir durant els campionats, seria el divendres de festa major. Això no va poder ser perquè en part, culpa nostra, vam anar al mig del concert i els vam dir que haviem de pujar a donar els premis. La organització del concert, que no era a comte de la comisió de festes, ens va dir que tenia un horari mol ajustat per aquella nit i no podien deixar-nos cap minut per ocupar. Vam estar contant i mentre discutiem amb la organitzadora podriem haver donat els premis i deixat a algú pujar per tocar la pandereta.

El dia següent vam anara a avisar amb 4 hores d'antelació i si que vam poder donar-los i sense discusions.

Esperem que agrades a tothom el cava.

I ara deixem això obert perquè tothom faci els seus comentaris sobre els KEN o bé la festa major d'enguany.

Aviat penjarem les fotos, si algú vol publicar les seves envieules a : pardalsalcap@hotmail.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

VISCA! i ara possem-nos les piles pel campionat de futbolí!

Anònim ha dit...

pardals molen!