dilluns, 15 de juny del 2009

Sobre la última reuniong!

Ei gent!

Després d'un parón una mica inoportú degut a la feina que tots teniem ens hem posat les piles per dur a terme tot el que cal dur a terme.

En primer lloc una reunió amb el regidor de joventut per parlar de com va tot en general, comentar problemes que hi han hagut i que hi han i començar a preparar el campionat nocturn pel qual no hem de demanar subvenció, tal sols fer una instàcia que li donarem a ell.

Després, Pardalsalcap també haurem d'assistir a la reunió de comisió Caramelles ja que hi estem ficats. Principalment, de cara a aquesta reunió, farem revisió del dia que Pardals es va encarregar del concert. Aquest dia era dissabte i entre tots vam considerar que va anar molt bé tot i que l'orquestra que va venir no va animar molt i els problemes de baralles que van sortir durant algún moment de la nit.

Ja de cara a les activitats que volem fer pròximament tenim els KEN.
Es duran a terme els dies 6,7,8 i 9 de juliol que és dilluns, dimarts, dimecres i dijous. Com cada any, es desenvoluparan al parc del Casino.
Sobre aquets campionats, les inscripcions, horaris i demés, donarem més informació més endevant.

També tenim la segona edició del campionat de futbolí. Aquest, al final, es farà el dia 25 de juliol. Aquets dies al blog posava que seria aquest cap de setmana dia 20 de juny, però com ja hem dit al principi no ha pogut ser degut a la feina que hem tingut tots.
Dir que aquest any hi haurà un límit de 40 parelles i el preu rondarà el 12 €. Aquest preu incloïrà mínim de 10 partides, un entrepà de botifarra i una consumició.
Igual que amb els KEN, però, seguirem informant.


Per acabar, recordar que les reunions de Pardalsalcap són obertes a tothom que vulgui fer coses. No som un grup tancat i ens agradaria que vingués gent nova per tirar projectes endevant.


A reveure!!